maanantai 16. joulukuuta 2013

Tallin pikkujoulut

Tämä teksti kertoo eilisestä, mutta sain sen kirjoitettua vasta tänään!

Menimme koko perhe tallille joskus puoli kahden maissa. Hain Hipun sisälle ja harjasin sen Alisan kanssa. Meillä oli pukuratsastus, johon osallistui neljä junnuratsastajaa. Kaikkien hevoset oli koristeltu uskomattoman hienosti!
Letitin Hipun hännän ja kiinnitin siihen ison punaisen rusetin, laitoin punaiset pintelit, koristelin suitset joulunauhalla, laitoin punaisen korvahupun, laitoin Hipulle sellasen jännän ketjun, jossa on pieniä kulkusia kaulaan ja vaihdoin sinipunaisen satulahuovan. Puin vielä kypärän päälle tonttulakin ja menimme maneesiin.
Kävelin ensin viisi minuuttia, jonka jälkeen otin ravia. Hippu oli tosi kiva ratsastaa! Menin hetken ilman mitään vaatimuksia ja Hippu sai juosta täysillä pää korkealla. Kävelin välissä ja otin taas kunnon ravia hyvässä muodossa. Hippu meni taas tosi hyvin! Onhan se kiva ratsastaa, kun ei tartte muuta kun ohjata ja hevonen menee helposti hyvin♥
Otin muutaman kierroksen reippaampaa laukkaa ja tein pari vaihtoa. Hippu meni hyvin ja annoin sen taas kävellä. Katselin hetken, kun muut ratsastivat enkä juurikaan miettinyt, miten itse ratsastan.
Menin kaikki askellajit läpi vielä kerran ja vaadin, että Hippu myötää ja tottelee. Käynnissä poni vähän yritti vetää vastaan, mutta muuten meni erittäin hyvin.
Ravasin pitkät loppuravit ja kävelin loppukäynnit. Äiti otti Hipulta satulan ja kävelin vielä hetken kuivatusloimen kanssa.
Vein ponin sisään ja hoidin sen hyvin. Vein kamat pois ja menin syömään joulupuuroa, nam!♥


Waawi:) Skipatkaa tipahtamassa oleva tonttulakkiXD

Veeeeeerrrrrmoooooo! Eli siis vautiaXD


Ja laadusta saamme kiittää pimeää maneesia. Nykyään nää kuvat nyt vaan on tälläsiä vähän huonoja, mutta ei voi mitään:/

2 kommenttia:

  1. sun blogissas on kiinnostava aihe, mutta muokkaa tätä ulkoasua vähän neutraallimaks + panosta banneriin :) sulla on hieno suokki, jonka kanssa pääset varmasti pitkälle! kiitos kuvatoiveista :)

    VastaaPoista