perjantai 6. joulukuuta 2013

Maastoilua:)

Hyvää itsenäisyyspäivää (tosin me tunnemme sen nimellä itsepäisyyspäivä) kaikille!

Tänään satoi vihdoin lunta! Sitä on odotettu jo kauan, koska maa ei ole ollut vielä kunnolla valkoinen koko alkutalvena. Nyt siis on lunta ihan kunnolla.
Menimme tallille kymmenen jälkeen aamulla ja otin Hipusta vähän kuvia tarhassa. Sen jälkeen menimme sisälle laittamaan ponin kuntoon.
Laitoin Hipulle jouluviltin, joulunauhaa, kulkusketjun kaulaan ja tonttulakin. Menimme kentälle ottamaan vähän joulukuvia ja sen jälkeen laitoimme maastoilukamat päälle.
Lähdimme maastoon niin, että Paula meni Delialla, mine Hipulla ja Paulan kaveri Suski meni Millalla. Suuntasimme taas radanvarteen, jossa huomasin unohtaneeni Hipulta korvatulpat kotiin. En viitsinyt kääntyä enää, joten riskillä jatkettiin.
Alitimme radan ja siirryimme raviin peltotiellä. Ravasimme hieman, kunnes nostimme laukan. Hippu pukitti alkuun, mitä se ei ole vielä koskaan tehnyt! Loppupätkä meni hyvin, tosin vauhdikkaasti.
Kävelimme erään maalaistalon pihatien läpi ja talon omistajien lapset sanoivat Hippua joulukuuseksiXD Sillä oli siis edelleen ne joulunauhat turpahihnassa:D
Laukkasimme taas peltotietä. Yllättäen Delia hidasti ja Hippu ei kerennyt siirtyä käyntiin, joten se hyppäsi ojan yli suoraan pellolle. Multa tippui jalustimet ja roikuin melkein Hipun kaulalla. Hippu laukkasi Delian ohi suoraan päin puuta, ja meinasin tippua sinne mettään. Huusin vaan muille, että "Heppa hallussa" ja revettiinXD Selvisin jotenkuten selässä ja matka jatkui.
Menimme pari pätkää ravia ja alitimme taas radan. Käpsyttelimme radanvartta ja junan tullessa ohi Hippu meni avotaivutusta takapää ojassa. Pääsimme tallille, mutta se oja. Se piti taas ylittää ja muut hepat meni kiltisti yli. Hippu hyppäsi taas valtavalla loikalla yli, mutta osasin varautua siihen ja pysyin mukana.
Laitoin ponin pois ja vein sen tarhaan:)
Lunta♥ Ja söpö Hippu

Virallinen joulukuva♥

Aww rakas pallero on hiano♥♥♥♥

Maastoon! Delia ensin, sitten Hippu ja viimeisenä Milla

4 kommenttia:

  1. Suloisia heppoja :)

    http://siirijarella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus ja muutenkin tosi kivan oloinen blogi liityn :)!

    http://horseslifeandsomething.blogspot.fi/

    VastaaPoista