keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Esteitä Hipulla!!♥

Hei kaikille taas:)
Tänään tallille mennessäni oli tooosi liukasta:/ Hain Hipun sisälle ja laitoin sen aika nopeasti kuntoon.
Menin maneesiin ja verkkasin kaikki askellajiit läpi. Aloin mennä paria puomia ja kahdeksikkoa laukassa, koska halusin mennä vaihtoja. Menin aika "huolettomasti" enkä vaatinut muuta, kuin että Hippu vaihtaa oikeassa kohtaa.
Sitten pyysin hepan kuulolle ja menin vähän aikaa ympyroitä ravissa ja siirtymiä. Hippu oli tosi kiva ja reipas! Mentiin joku 10 minuuttia silleen "kunnolla" ja sitten annoin kävellä pitkään.
Äiti laittoi pienen esteen, ehkä 30 cm ristikon maneesin keskelle. Näytin sen Hipulle ja sitten ajattelin hypätä pari kertaa.
Ekalla kerralla Hippu tuli löysähkössä ravissa ja vasta esteen edessä poni tajusi, että mä yritän selittää, että pitäisi hypätä. Hyppy oli aika outo, mutta kai sen nyt tälläsellä tauolla ymmärtääkin:)
Toisella kerralla Hippu tuli reippaassa ravissa ja hyppäsi oikein hyvin. Jatkoin laukkaa esteen jälkeen ja siirsin taas raviin.
Kolmannella kerralla tulin laukassa ja hypystä tuli tosi hyvä! Meidän ensimmäinen hyppykerta yli viiteen kuukauteen! Kehuin Hippua ja menin loppuravit ja -käynnit.
Vein ponin sisään, otin kamat pois, kylmäsin jalan, annoin puurot, laitoin loimen ja venyttelin sen kanssa. Lopulta pääsin kotiin:)
Anteeksi laatu, mutta meidän järkkärillä ei saa maneesissa kovin hyviä kuvia.
Lehmä-styleXD

Ruokaa!?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti