maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukalenteri #16

Jouluun on enää 8 päivää! Aika menee tosi nopeasti ja joulukalenterista suurin osa on jo takana. Ideoita tarvitsen edelleen neljään luukkuun, joten antakaa ehdotuksia!
Päivän joulukalenterissa tutustumme paremmin erääseen blogissa hyvin usein esiintyvään karvakorvaan, nimittäin Namuun!

Namu on siis koiramme, tai no, se on meillä sijoituksessa, eli se siirtyy omistukseemme, kun sen kasvattaja on tehnyt sillä yhdet pennut. Saamme kuitenkin pitää Namua niinkuin haluamme ja tehdä sen kanssa kaikkea mahdollista. Namu on ollut meillä vähän päälle puoli vuotta.

Nimi: Magotin Isilme
Kutsumanimi: Namu
Muita lempinimiä: Namiskuukkeli, Nappeli, Manu, Muna, Muna-koira, Mamu, Maahanmuuttaja, Turre, Turre-koira ja monia muita:D
Rotu: Lagotto romagnolo
Sukupuoli: Narttu
Väri: Valkoinen/oranssi
Syntymäaika: 10.3.2013

Namu on vilkas ja oppii nopeasti niin hyvässä kuin pahassakin. Namu on iloinen ja seuraa omistajiaan jatkuvasti. Namulla tuntuu olevan silmät selässäkin ja usein se saattaa kesken nukkumisenkin siirtyä, jos joku ihmisistä menee vaikka toiseen huoneeseen.

Namu osaa kieriä, antaa tassun, "kuolla", ryömiä ja hypäätä takatassuille käskystä. Lisäksi se osaa toki istua, mennä maahan, odottaa ja tulla luokse. Tosin luoksetuloa neiti ei aina viitsisi harrastaa ja sillon se pitää käydä hakemassa. Namu tottelee usein hyvin, mutta välillä se päättää, ettei tee mitään niinkuin käsketään ja silloin sitä on viisainta pitää pihalla hihnassa.

En harasta Namun kanssa mitään virallisesti, mutta olemme alkaneet harjoitella omalla pihalla ja metsässä agilityä. Namu on hyvä hyppäämään esteitä ja isoin este, mitä se on hypännyt oli 80cm. Lisäksi opetan Namulle temppuja, jotka taisinkin listata tuossa ylempänä. Namu on myös erittäin ahkera tallikoira. Se on tallilla monta kertaa viikossa ja on aina valmis lähtemään mukaan!

Eipä mulla muuta kerrottavaa taida olla, joten loppuun kuvia:
Namu ekaa päivää meillä, eli n. 8 viikkoa vanhana♥

Namu n. 3 kuukautta vanhana♥

Tämmönen tyylikäs rakennekuvaXD 12/13

"istu" 12/13

Joku random kuva. 12/13

"Takatassuille" 12/13

"Tassu" 12/13

"PUM!" 12/13

Namu haukottelee:) 12/13

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti