perjantai 20. joulukuuta 2013

Kuulumisia:)

Juu, on tainnut tää postailu vähän jäädä... Mutta en oo jaksanu oikee päivittää mitää heppajuttuja kun en oo ollu tallillakaan.
Ei oo ollu mitää kerrottavaa, koska Hippu rokotettiin tiistaina ja se sai allergisen reaktion siitä rokotteesta. Ensin sille nousi kuume, joten se on ollu vapaalla ja tänään kun menin tallille sen jalat oli ihan tukit. Näin on kuulemma käyny ennenki ja tiedettiin siis kyllä tästä allergiasta. Silti vähän yllätti, mutta eiköhän tää tästä taas:)
Tänään harjailin Hippua ja reppana oli ihan väsyny. Kävelytin sitä ulkona 30 minuuttia riimussa taluttaen ja se oli tosi energinen, vaikka tallissa vaikutti tosi rauhalliselta. Turvotus laski jaloista vähän, mutta oli ne silti ihan kamalat! Otin ponista vähän kuvia ja annoin porkkanoita ja iltapuurot. Hippu parka oli niin väsyneen näkönen, mutta se söi ja joi kuitenkin normaalisti, joten ei hätää siis.
Anteeksi lyhyt postaus, mutten oo tehny ponin kanssa muuta ton allergian takia. Huomenna tulee taas postausta heppailusta, koska meen myös huomenna moikkaamaan Hippua ja antamaan sille joulupiparin:)

Haluisin teettää tästä kuvasta taulun, tää on mun mielestä niin ihana♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti