maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukalenteri #2

Tänään on 2 joulukuuta, eli enää 22 päivää jouluun! Tää joulukuuhan menee nopeestiXD

Lupasin eilen postausta Amanda-ponista, mutta tapahtumarikkaan päivän vuoksi tänään tuleekin myday:)
Olin kipeä, joten en ollut koulussa:( Heräsin aamulla 9.30 ja söin aamupalan. Isi oli kotona ja oli jo ruokkinut Namun.
Tein jotain tylsää ja käytin Namun ulkona samalla, kun isi lähti töihin. Oltiin 45 minuuttia kävelyllä ja oli aika liukasta.
Päätin katson Nightwishin uuden DVDn, Showtime, storytime, vaikka olenkin jo nähnyt sen kahdesti. Katsoin keikkaosion, joka kesti 84 minuuttia (onpas tarkkaa).
Alisa tuli kotiin ja annettiin Namulle päiväruoka ennen kuin lähdettiin kampaajalle. Käveltiin keskustaan ja matkaan meni 20 minuuttia. Kampaajalla olosta ei oo kerrottavaa, koska jokainen varmaan on sellaisella joskus käynyt, eikös?
Äiti pääsi töistä ja mentiin yhdessä ottamaan uudet passikuvat. En oikein osannut pitää pokkaa, mutta kai siitä ihan hyvä tuli. Käytiin myös ostamassa nastarenkaat.
Käytiin Prismassa ja lähdettiin kävelemään kotiin. Kotimatkaan meni ainakin 30 minuuttia, koska laahustettiin älyttömän hitaasti. Ja nyt istun tässä juoruamassa tylsästä päivästäni.
Onko toiveita huomiseen luukkuun, vai teenkö huomenna sen Amanda-jutun, niinkuin vähän suunnittelin? Edelleen on pari luukkua ilman ideoita, joten edelleen saa ehdottaa!
Showtime, storytime♥

Edelleen se sama Showtime, storytime♥
Namu ei ois halunnu, et lähetään kotoa.


Lähtiessä lunta oli aika vähä.

Mutta ku tulin kotii sitä oliki paljon!

Uudet nastarenkaat♥♥♥ Talven koulumatkat pelastettu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti