keskiviikko 4. joulukuuta 2013

joulukalenteri #4

Tänään on 4 joulukuuta ja teen mielipideostauksen siitä, mikä Nightwishissä viehättää minua. Eli juu, tätä minulta on kysytty niin monta kertaa, että nyt on jo aika postata siitä:)
Ensinnäkin, se tarina. En pidä siitä, kuinka jotkin formaatit hakemalla hakee uusia laulajia/bändejä ja antaa heille kaiken valmiiksi. Sensijaan se, että on itse tehty biisit ja demot ja annettu ne levy-yhtiölle on arvostettavaa.
Toiseksi, aitous. Monta kertaa on tämäkin bändi ilmaissut, että eivät tee mitään siksi, että niin pitäisi tehdä, vaan siksi, että haluavat tehdä niin. Jos he haluavat heittää laulajan ulos, niin he tekevät sen. Tai että musiikki on erilaista kuin muilla, eikä väkisin aleta kopioida muita nykyajan suuria metallibändejä.
Kolmanneksi, se musiikki. Kuinka joku voi luoda jotain niin kaunista????? Aivan uskomatonta, kuinka musiikin voi saada niin massiiviseksi ja kuinka hyvin kaikki orkesterit on lisätty! En ole koskaan, ikinä, milloinkaan kuullut mitään sellaista, enkä luultavasti tule kuulemaan!
Ja vielä maanläheisyys. Se, ettei leijuta bändin saavutuksilla. Ja se, että faneja kohdellaan kunnioittavasti ja ystävällisesti, eikä syljeskellä heidän päälleen (köhköh, moni tietää, kenestä puhun...):D
Juuh, jaksoin taas jauhaa turhuuksista, mutta voivoiXD
Siisä vielä esimerkki bändin kappaleesta, ei ehkä minun suosikkini, mutta suosittu biisi:)
Olisi kiva kuulla mielipiteenne tästä postauksesta, koska asia on minulle aika tärkeä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti