perjantai 27. joulukuuta 2013

Kuulumisia ja uusi banneri:)

Hei kaikille:) Anteeksi tämä tauko, mutta kun oli tuo joulu ja en ollut kotona, joten en päässyt luonnollisesti tallillekkaan...
Joulun ajan Hippua hoiteli Delian omistaja Paula, kiitos siis hänelle! Paula kävelytteli Hippua, koska sillä oli edelleen sitä rokotuksesta jalat turvoksissa. Pari päivää taisivat mennä maastakäsin ja kahtena päivänä selästä. Kerran Paula oli lähtenyt maastoonkin. Hippu oli ollut nätisti koko ajan, mutta energiaa oli kuulemma riittänyt.
Ponilta oli eilen lähtenyt kenkä tarhassa, mutta onneksi sille oli sovittu kengitys tälle päivälle jo valmiiksi, joten ei tarvinnut soitella ketään lyömään irtokenkää kiinni.
Kengityksen jälkeen äitillä oli Mini Wahlbergin tunti. Hippu oli hienosti ja se oli esittänyt oikein lennokasta ravia. Taas saatiin kuulla, että Hipun painoa pitää saada vielä lisää taakse. Kun paino saatiin kunnolla takasille Hippu ravasi hienoa ravia ja etujalan liike oli tosi pitkä. En tiedä tarkalleen, mitä siellä tunnilla tehtiin, koska en itse ollut siis katsomassa kyseistä tuntia, mutta tuon verran äiti kertoi:)
Muokkasin hieman blogin banneria, mutta taatulla Blogger-laadulla tuo teksti on vähän epätarkka. Pahoittelut siitä. Saa kertoa mielipiteitä uudesta bannerista:)

2 kommenttia:

  1. Moikka! Nyt vasta löysin sun blogin facebookista. Siis niin ihana blogi!!! + mulle tuli heti 2 kysymystä. 1. Onko hevonen sun omasi? 2. Millä ohjelmalla teit tuon kuvan missä ratsastat ja siinä sataa lunta? + Kiitos jos vastaat. Ja + LIITYIN LUKIJAKS!!! IHANA BLOGI!!!! :)) Mun blogi on ; http://tipsuulinit.blogspot.fi/.

    VastaaPoista
  2. Moi:) kiitos paljon!
    Hevonen on siis kyllä minun. Ja tuo kuva tuli jonkun googlen kuvaparannushomman kautta. En itekkään tiie tarkemmin:D
    Käyn kattoo sun blogin:)

    VastaaPoista