tiistai 10. joulukuuta 2013

Motivaatio hukassa!

Kuten otsikko kertoo ei oikein kiinnosta. Ei, en puhu blogista, vaan ratsastuksesta. Tänään oli koulutunti ja en ole todellakaan tyytyväinen!
Hippu oli sisällä, kun menin tallille. Rapsuttelin sitä hetken ja aloin laittaa kuntoon. Testattiin yhtä uutta satulavyötä, joka olikin oikein hyvä.
Menin kävelemään ja tein lyhyen alkuverkan. Pian opettaja jo tulikin ja aloitimme työskentelyn.
Teimme niin, että pysäytin ennen jokaista kulmaa ja pyysin siitä asetuksen, jonka jälkeen käänsin ja lyhensin ulkokyljen. Harjoitus oli aika vaikea. Hippu teki kaikkea aivan ihmeellistä, mutta onnistuimme lopulta.
Jatkoimme niin, että jo hyvissä ajoin pyydän asetusta, mutta Hippu ei saa vielä kääntyä. Tehtävä kuulostaa helpolta, mutta on Hipulle tosi vaikea. Se lähti aina kääntymään liian aikaisin tai ei kääntynyt ollenkaan. Kokeilimme myös ravissa ja se oli aivan kamalaa.
Teimme saman molempiin suuntiin, mutten tajunnut ollenkaan ja opettajan ohjeet oli mielestäni välillä vähän ristiriitaisia. Ai että ihan ulkopohje??? Enpä usko. Tosiaan, en muka käyttänyt tarpeeksi ulkopohjetta, vaikka käytin sitä omasta mielestäni jopa liikaa.
Sitten jossain vaiheessa tajusin, että sisäpohje pitää olla enemmän edessä ja minun pitää vahtia, ettei Hippu mene sitä vasten, kun pyydän asetusta. Tämän keksittyäni alkoi sujua (kuulemma). Tähän meni koko tunti, mutta se saatiin lopuksi toimimaan, mikä oli se pääasia.
Ope ja äiti sanoi, että Hippu meni tosi hienosti, vaikka en tykännyt koko tunnista oikeastaan yhtään. Mutta ehkä ensikerralla menee paremmin.:)
Kuvia ei kamalasti ole, koska laatu on taattua maneesityyliäXD
Ainoa julkaisukelpoinen kuva, koska muiden laatu on pikselimössöä:/ Eikä tämäkään kuva tosiaan millään laadulla loista, mutta en laita postausta ilman kuvia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti