keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pakkasta, pakkasta, pakkasta!

Tänään_oli_pakkasta! Tuliko se nyt selväksi?:)
Menin tallille kolmen maissa. Hippu oli tarhan takanurkassa, joten eikun hakemaan sieltä mahdollisimman kaukaa. Onneksi se tarha ei loppujenlopuksi ole niin iso! Paitsi se tuntuu isolta, kun sieltä hakee hevosta, mutta silti.
Harjasin ponin huolellisesti, vaikka se ei edes ollut yhtään likainen ja laitoin sille suitset päähän. Menin ilman satulaa, koska oli niin kylmä.
Kävelin pitkään ja olin ihan jäässä jo parin kierroksen jälkeen! Menin kaikki askellajit molempiin suuntiin puolipitkin ohjin. Hipulla oli taas virtaa, koska se aina pakkasella kerää sitä megapaljon. Sen jälkeen otin ohjat kunnolla tuntumalle, ja poni olikin heti kuulolla! Menin ravissa kahdeksikkoa ja kaikkia epämääräisiä suunnanvaihdoksia ja Hippu oli aivan superihana! Se kuunteli jokaista pientä merkkiä ja teki kaiken juuri niin kun pyysin. Otin laukat molempiin suuntiin. Tein pari laukkaympyrää ja Hippu tuntui kivan pehmeältä. Kokeilin suorilla vastalaukkoja ja ne meni taas yllättävän hyvin. Lopuksi otin pari laukanvaihtoa, ennen kuin annoin ravata eteen-alas ja kävelin.
En oikeasti vaan pystynyt ratsastamaan kauempaa, koska oli niin kylmä. Olin aivan täysin jäässä ja heti, kun olin laittanut ponin pois syöksyin lämmitettyyn satulahuoneeseen:)
Jonkin ajan kuluttua mummi kävi hakemassa mut tallilta:)
Juu, tiedän hokeneeni koko tekstin ajan kylmyydestä, muttakun oikeasti oli kylmä!
Heh:) löysin tälläsen kuvan mun tokasta kerrasta Hipun selässä:) Aika söpö, vaikka itse sanonkin!
Kuten osa on ehkä huomannut, blogin banneri on vaihtunut. Tämän bannerin olen tehnyt ihan itse. Mitä mieltä olette siitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti