sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Tuuppausta+video:)

Moi kaikille:)
Juuh, eli tältä päivältä on sitten tulossa blogin ensimmäinen video. Videolla näkyy pieni pätkä päivän ratsastuksista. Olisin muokannut videoa ja liittänyt siihen pari muutakin pätkää, mutta tuo moviemaker ei taas kerran toimi...
Mutta asiaan. Menimme äitini kanssa tallille joskus puoli koolmen aikoihin. Tallille oli tullut uusi poni, joten kävimme toivottamassa sen omistajat tervetulleiksi ja ihailemassa ponia.
Hain Hipun sisälle ja harjasin sen. Poni oli aivan turpeessa, joten harjaukseen tosiaankin meni aikaa! Tarkoitus oli mennä kentälle vaan vähän irroittelemaan, joten laitoin estesatulan.
Hyppäsin kyytiin tallin pihalta ja kävelin kerran tallin ympäri. Kiivettiin tallin vieressä oleva mäki ihan huvikseen ja mentiin kentälle.
Ratsastin Hipun heti kunnolla avuille, koska poni yritti punkea pohkeen taakse. Menin vähän avoja käynnissä ja ne menikin oikein hyvin. Siirryin raviin ja tein ympyröitä ja loivia kiemurauria. Hippu tuntui vähän jäykältä, mutta se on aina kengityksen jälkeen, joten en kiinnittänyt asiaan enempää huomiota.
Nostin laukan ja tein pari ympyrää molempiin suuntiin. Kentän "yläpäässä" Hippu ja kentällä samaan aikaan ollut toinen heppa, Lotta, pelästyi samaan aikaan ja saatiin upea kiitolaukkapätkä, jonka lopuksi meinattiin vielä törmätä. Saatuani Hipun taas kuulolle se yritti samaa uudelleen, mutta olin hereillä ja sain sen käännettyä ympyrälle.
Ravailin vielä vähän molempiin suuntiin ja päätin, että riittää tälle päivälle. Ratsastin aika vähän aikaa, noin 40 minuuttia, koska ajattelin antaa Hipun tottua kunnolla tuohon uuteen kengitykseen, ettei se taas kehitä jotain vaivaa.
Kävelin loppukäynnit tallin ympäri ja vein ponin talliin. Otin siltä kamat pois ja pesin suojat, koska ne oli aivan hiekassa. Äiti antoi ponille puurot ja kylmäsi jalan. Sillä aikaa laitoin Hipun ruuat valmiiksi. Päätimme, että Hippu saa jäädä sisälle loppupäiväksi, koska sillä oli heinät syömättä ja se oli vähän märkä. Juuri kun kaikki oli tehty mummi tuli hakemaan meidät ja poistuimme paikalta.
Säätäkää videon laatu HDksi! Youtube laittaa automaattiseksi laaduksi 360p, mutta laaduksi saa myös HDn:)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti